pondělí 8. června 2009

Pokroky

Rudýsek pase koně a mohutně se u toho řehní.

Erýsek čím dál suverénněji používá češtinu.

Maminka vylezla další sedmičku.

Komentáře: 6:

Anonymous Anonymní řekl...

jé a můžu se taky pochlubit? já mám taky prosím jednu sedmičku :-D sice na umělce, ale aspoň něco když mě na skálu nechce nikdo vzít ;-)
a z toho jak moje děti požívají češtinu žasnu denodenně ;-)

Klaris z BC

9. června 2009 v 7:21  
Anonymous Anonymní řekl...

jo, na Gutovce na Strašnický otevřeli největší stěnu v Praze, je to kousek a je tam fajn koutek pro děti i s restaurací :-)
Olys

9. června 2009 v 10:20  
Anonymous Pavlína řekl...

Blahopřeju všem ;)

9. června 2009 v 11:58  
Anonymous Anonymní řekl...

Klaris, a odkud jsi? My tě na skálu klidně vezmeme. Pokud nejsi z Phy a okolí, pak holt najdeš kamarády na www.lezec.cz, já tam našla svého nejstatečnějšího tahače cest - TC Kuzmu.

Olys, skvělé, příští týden?

H.

9. června 2009 v 20:23  
Anonymous Anonymní řekl...

no my jsme od Přerova, ale zrovínka v neděli míříme do Prahy, v pondělí jdem do zoo, ale v neděli bych ráda nějakou tu stěnu..hmm
jinak můj muž se mnou začíná lézt, ale zrovínka nadšeně se netváří, a já nemám na to abych někde něco začala tahat, jsem se cítila dycky líp na tom druhým konci :-) Jinak kamrády na lezení bych i nějaké měla, akorát se nějak nemůžem domluvit na termínu ;-), a prostě bych potřebovala člověka (a klidně to může být i holka :-) ) kterému budu věřit a který bude o dost lepší než já, jinak nemám motivaci se snažit :-D O takového tahače jsem přišla, když jsem se s ním před lety rozešla ;-) A jelikož se mě rozhod vymazat ze života úplně, tak mám smůlu (jsem nostalgicky vzpomínala, když jsem po 5ti letech zavítala na stěnu do Kuřimi, kde jsou ještě cesty, které dělal on a já si je pamatuju...¨)
Klaris

10. června 2009 v 20:59  
Anonymous Anonymní řekl...

ó díky za tip na inzerci na lezci (tedy né že by mě to taky nenapadlo, ale tvůj návrh mě postrčil to udělat hned :-) ) už se mi ozvala lezoucí rodinka z Brna

11. června 2009 v 17:19  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka