pátek 19. června 2009

Šmarjá

Proč je tak těžké říct nevítanému nápadníkovi, že nemám zájem? Kdyby se vyslovil, bylo by to snadnější, omluvný úsměv a za tři minuty vyřízeno. Takhle neberu telefony, protože jsem "strašně zaneprázdněná" a na SMSky odepisuji jen lenivě. Přitom je to milej pán. No jo, holt jsem minulý týden moc řečnila o "osobní odvaze", tak mě to doběhlo a teď se mi to chechtá.

Komentáře: 4:

Anonymous Anonymní řekl...

Ahoj Hanko. Také už jsem si párkrát kladla otázku, proč se ti muži jasně nevysloví, že by pak to odmítání či neodmítání:) bylo jednodušší a my v tom měli jasno. Poslední dobou, když mě přestane v takové situaci bavit nezvedat telefony a psát vyhýbavé sms, tak to vyřeším tak, že se zkrátka vyslovím já, když ne on. A napíšu sms ve smyslu, že s ním do kina půjdu, ale nesmí od toho nic čekat, neb já si s ním nehodlám nic začínat. Docela mi to funguje:) Zdravím, Kamila

21. června 2009 v 9:59  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Ahoj, Kamilo! No, na druhou stranu, já se taky nerada vyslovuji příliš brzy, to bych i pochopila. Ale když dva tři dny někdo nebere telefon, tak už snad je k pochopení, že se nechce bavit? Dneska jsem kupovala ryby a do toho volal. Vztekle jsem na mobil houkla, že je magor, a pan rybář se velmi smál. No nic, tak se tedy vyslovím já. :-)

21. června 2009 v 20:29  
Anonymous Bluesky řekl...

...si to neumí přečíst na mikrouších?

22. června 2009 v 23:01  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Stačí mi ty telefonáty, ještě příspěvky do diskuze... ;-)

23. června 2009 v 18:17  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka