sobota 21. listopadu 2009

Jak jsem upouštěla kapesníček - děsně nenápadně

Sobotní dopoledne na stěně, já nelezu a hlídám děti, protože mi odešlo zápěstí. Nezmáčknu ani žínku na nádobí, bolest jaxviňa. Moje veterinářka navrhuje sádru na tři týdny. Haha, a na zvedání Rudy si mezitím asi pronajmu jeřáb.

Takže nelezu. O to víc času mám na rozhlížení. Koukám a vidím krásného připlešlého pána. Přijde mi známý. Tak se děsně nenápadně honím s Erýsem kolem sektoru 9, Rudýs na zádech vesele hýká. Pán se culí, tak se pána ptám, odkud se známe. Pán neví, i když budeme tak stejně staří (a vysocí), tak společné přátele nemáme, nikdy jsme spolu nehráli...

Stěna je malá, takže se občas míjíme a zdatně culíme. Znáte to, vlastně jedna po tom druhém vůbec nekouká, ale jak ho vidí, prsí se, jak ho nevidí, rozhlíží se, samozřejmě děsně nenápadně.

Už převlečený pán odchází platit, usmívá se, loučí. U baru čeká na parťáka, tak já teda upouštím pomyslný kapesníček a potichu se ptám Erika a Ríši, jestli chtějí na baru koupit sušenku. Zbytek už kluci udělají za mě, vrhají se na bar, hlučně vyžadují tatranky a mně prostě nezbývá než si děsně nenápadně stoupnout kousek od pána a plnit přání těch nevinných obětí mé manipulace. Pán se stále culí a já zářím jak měsíček na hnoji, dokonce trochu rudnu, klopím zraky a... to je všechno. Nesebral ho.

Zase nic, řekl by Robert. Takže až potkáte Martina, co dneska v Holeškách říkal jedné paní, že má hezký děti, tak mu vyřiďte, že paní je slečna.

Komentáře: 11:

Blogger Cífka řekl...

Nemohl by Tě Ríša oslovovat "Slečno"?

21. listopadu 2009 v 21:49  
Anonymous Tines řekl...

Jejda, to jsi měla aspoň naznačit, že nejsi paní:-) a nebo mu navrhnout, jestli by si s tebou příště nešel zalézt, že postrádáš parťáka. (a třeba by poznal mnohoznačný význam:-)

21. listopadu 2009 v 21:50  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Jsem já to ale kus vola, no jo, proč mě vlastně kamarádi mých dětí neoslovují slečno? :-D

21. listopadu 2009 v 22:30  
Anonymous Anonymní řekl...

A proč nenaučit děti hulákat třeba "tetoooo, ještě sháníš chlapaaa?" :-)))

papu

22. listopadu 2009 v 9:01  
Anonymous Anonymní řekl...

To je fakt, neumím si přestavit větší překážku než balit chlapa s houfem (vlastních) dětí. Poslední komentář má pravdu: nauč děti ať ti v přítomnosti hezkých pánů říkají teto (nebo aspoň Hanko). Eliza

22. listopadu 2009 v 11:22  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Žádná teta, jsem na své děti pyšná, volové. :-)

23. listopadu 2009 v 7:19  
Anonymous Anonymní řekl...

Pust Erikovi "Jak vytrhnout velrybe stolicku" - Paneee, jste zenateeej???

Eliska

23. listopadu 2009 v 10:09  
Anonymous Civilka řekl...

Ahoj Hanko,
já jsem ta z pedolina na Ostravu - ta druhá bez plachetky. Tenkrát jsem ten Tvůj kapesníček zvedla, mohlas chvíli číst.
Brouzdám ve Tvých výtvorech s pobavením! Znám to, vím jak je namáhavé vychovávat děti sama. Ať ti vydrží Tvé psaní i životní elán!
Michaela

23. listopadu 2009 v 11:46  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Teda Michaelo, jak jsi se sem dostala? To je moc pěkné, ještě jednou díky Tobě a zůstań v kontaktu!

23. listopadu 2009 v 13:40  
Anonymous Civilka řekl...

Hanko,moje dcera Tě našla. Ptala se mě, zda jsem cestou do Ostravy zažila něco zajímavého - já nevěděla a tak mi pinkla Tebe, nevím, jak to našla. Hned jsem věděla, žes to Ty a dětičky. Také jsem Tě poslala té svaté v černobílé plachetce - ta se chechtala tomu jejímu popisu. Teď si tě možná zase čte, poslala jsem jí na Tvé písemné výtvory.
Zase někdy na jaře pojedem, tak si můžem společně výlet zopakovat. Ruda už bude asi šlag, protože bude vyběhanej.Neztrať se nám!
Michaela

23. listopadu 2009 v 19:04  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Páni, to je dobré! Tak jo, do Frydku určtě budeme chtít zase jet, tak se domluvíme. To je mi pěkné!

23. listopadu 2009 v 21:11  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka