úterý 21. září 2010

Roztržitý chlapec

Vyzvedávám děti z družiny, dávám na stůl svačinu, kluci, až to sníte, tady (ukazuju) máte každý tepláky, tak si sundejte džíny, vemte si ty tepláky a zavažte si nízký boty, spěcháme na trénink. Posvačí a jdou na to (tak trochu přes dětský pokojíček s hračkami, zasahuju, vyháním do chodby). Kája si zavazuje boty. Kájo, je potřeba, aby sis sundal ty džíny a vzal si tepláky. Kája si sundává džíny a zavazuje si boty. Kájo, co ty tepláky? Kája si rozvazuje boty, natahuje si Járovy pracovní kalhoty, pro které si musí sáhnout do poličky a zavazuje si boty. Kájo, TADY KRUCINÁL LEŽÍ TY ZATRACENÝ TEPLÁKY!!! Dotčený Kája si rozvazuje boty, ve tváři výraz ta macecha je snad úplně pitomá, kolikrát si ty boty ještě mám sundat a nandat. Heuréka, bere si tepláky. Celá etudka trvá okolo čtvrt hodiny, na trénink přirozeně přijíždíme pozdě.

Ne a ne mi to přijít roztomilý. Ale zřejmě to bude úplně normální, co?

Komentáře: 11:

Anonymous Anonymní řekl...

Úplně normální, ráno jsem dala Jaškovi čisté slipy , vzal si ale samozřejmě ty včerejší, po upozornění to opravuje a už má na sobě včerejší i čisté a moc se diví, proč jsem zase nespokojená, když si oblékl, ty co jsem chtěla. Prý hlčičky jsou pečlivější, ale co dělat, když nám nadělili kluky.

21. září 2010 v 6:49  
Anonymous Anonymní řekl...

Je to normální! Nevím, jestli u všech kluků, ale u mých (8 a 6) zcela běžné. Nenormální mi přijde, pokud některý den odcházíme do školy a nemusím ani jednoho vracet, aby si přezul bačkory za boty, převlékl tepláky za džíny nebo si s bráchou vyměnil bundu. Ztrácí se všechno a pořád. Samozřejmě s výjimkou panáčků z lega, ti jsou vzorně vyrovnaní na polici. Prý se to s věkem lepší - někdy. Markéta

21. září 2010 v 7:34  
Anonymous Anonymní řekl...

taky jsem macecha blbá :-) a to jsem ju porodila :-D přesně v těchto situacích, kdy je mimo jsem já ten pitomec, který za to může, a co bych po ní tak chtěla.... :-)
elda

21. září 2010 v 11:08  
Anonymous Anonymní řekl...

Mám doma to stejné, jen mu je 39. Vědec jeden roztržitý.... Tchýně se myslím snažila dost. U nás budiž důkazem, že se to s věkem někdy nezlepší. Ale zas má jiné klady, že.
Alis

21. září 2010 v 15:57  
Anonymous Anonymní řekl...

Hahááá, ucim v prvni tride, mam tam takovych deti asi 5. Nez se obleceme na telocvik, pomalu se muzem zas prevlikat zpatky. :D
Luca

21. září 2010 v 17:06  
Anonymous Anonymní řekl...

Jednak máš dvojí metr, co si budem nalhávat - u svýho muchlánka to člověk vidí jinak. Taky ho vytáčí, ale v závěru je to úsměvný.
No a za druhé - prostě je to chlap. Třeba z něj bude nějaký akademik či čo :-).
V každým případě ho úúúúpně vidím, jak se tváří!
Padula

22. září 2010 v 7:09  
Anonymous Anonymní řekl...

Nechápu proč se rozčiluješ?
Chceš půjčit Fanouška?

Po pár dnech s ním by Ti kluci připadali
jako nejšikovnější andílci......:-).

Asi žije v jiných sférách, ale rána s ním
je na dvojitou dávku morfia.
Zdraví B.

22. září 2010 v 9:20  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Ne, ne, ne!!! Nepůjčuj mi Fanouška!!! :-)

22. září 2010 v 10:21  
Anonymous cifka řekl...

Amálie vzor 04 hadra...

24. září 2010 v 15:57  
Anonymous Anonymní řekl...

Absolutně stejný. Nejhorší na tom je, že se to opakuje 30x denně (x počet dětí), to už lze sotva zvládnout s klidem.
Když už jsem rozčilenej a řvu, používám Mirovo stoicky okřídlené: "....nebo se rozzlobím..."
VašekV

26. září 2010 v 7:56  
Anonymous Anonymní řekl...

Ne holčičky nejsou pečlivější u nás je to právě holčička, kdo má každou ponožku jinou, tílko jedno naruby a druhé přes to obráceně. Chlapeček stojí před zrcadlem a zkoumá jestli mu mikča svuší a jestli se budu líbit ve škovce hovčičkám.

1. listopadu 2010 v 18:32  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka