pondělí 23. září 2013

Biorytmicky

Ani nevím, jak se to stalo, ale změnila jsem biorytmy. Ze sovy je skřivan, co dopoledne místo kávičky v Počaplech začíná během nebo pilnou prací na dobré věci, prospívá to i domácnosti a figuře, co si budeme povídat. Překonala jsem podzimní splíny a jsem činorodá až běda. Jen se Hospodář diví, že se mu někdy kácím do postele už před devátou.

Taky jsme se dneska s Terezkou shodly, že jak jsme vloni mohutně tvořily a výrobky se pyšnily a peněžily je, tak tenhle model je pro letošek pasé. Druhdy přebujelá tvořivost se přetavila do introspekce, nejen, že se v sobě babráme, ale ještě se i měníme v reálném čase. Taky fajn.


Komentáře: 1:

Blogger KH řekl...

Jsou to úžasná rána a dopoledne, jsou to rozjetá odpoledne, ale ty pilné večery mi chybí. Zjistila jsem, že když 2x po sobě dělám do půlnoci ještě po tom všem fotky, další 2-3 dny odpadám před desátou. O mém večerním cvičení ani nemluvím, to přetrpím. ALE odkyvadlila jsem kousek bloku v tomto směru a bude ještě líp. Až si najdu klidný večer, kdy nebudu unavená, nikdo po mně nic nebude chtít a pak budu kyvadlit dál...

26. září 2013 v 8:35  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka