sobota 11. ledna 2014

Tak nějak jsem měla pocit, že se do mě všichni pustili. Že kozy cestou na pastvu bobkují na chodník a já zametám, až když jdu zpátky. Že jsem pořád samá aktivita do světa a proč radši nesedím doma na zadku a nežehlím. Že vychovávám tak a ne onak. Holt lidí je více druhů a všechny ty druhy se snaží, jak nejlíp umí. Děkuju za podporu těm z mého druhu a za toleranci těm z jiných. Jistě se tu na zeměkouli nakonec nějak sneseme.

Komentáře: 4:

Anonymous Anonymní řekl...

a to já chovám nehynoucí obdiv k těm, kdož jako ty ten zadek zvednou a jdou něco realizovat. Tož jen tak dál a nenech se nějakými kecy vykolejit, i když chápu, že na každého přijde slabá chvilka :) Do mě se zas pěkně strefuje, že sedím doma, tož to si nevybereš :)
Klaris

11. ledna 2014 v 16:00  
Anonymous Anonymní řekl...

Já se plácám na opačné straně spektra. Potřebuji víc svých aktivit, ale zatím sedím doma na zadku a ostatním (s odpuštěním) ty zadky doslova utírám. Když se do toho opřu, tak se to lepší, ale bere mi to obrovské množství energie. Takže pak není síla na moje aktivity. Další cesta by byla se na to vykašlat a nechat domácnost žít svým životem, ale na to jsem moc perfekcionista.
Takže buď šťastná za to, jak to je. S remcaly si určitě vtipně poradíš :-)

Ještě mě napadlo - zrovna včera jsem byla na návštěvě u svojí kamarádky. Libovala si s mužem, jak mají doma krásně uklizeno. Luxovali kvůli mě, než jsem přišla... Předtím všechny hračky, ponožky atd. zametli pod skříně :-). Moc se mi líbil jejich "úhel" pohledu. Z prostředka místnosti to skoro nebylo znát :-))) Denně něco podniknou, takže se hodlám alespoň trochu poučit.

Raz

12. ledna 2014 v 20:07  
Anonymous Anonymní řekl...

a jéje, zase mají ostatní potřebu "škatulkovat" a jakmile člověk dělá něco mimo "škatuli", tak je nějaký podezřelý a honem ho upozorníme na to, že my nosíme na cvičení krátké elasťáky a světlé a nechápeme, že ty nosíš dlouhé a tmavé...

Kdyby si radši všichni zametli před svým prahem, hned by zjistili, že oni taky nejsou dokonalí. Jenže ono se někdy lépe opravuje ty další než sebe...

Hanko, držím Vám palce, abyste to nepříjemné období přežila, oni se umoudří.

V.

13. ledna 2014 v 8:28  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Díky, holky moje! :-)

13. ledna 2014 v 20:46  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka