středa 22. března 2017

Objevila jsem karamel. Karamelová zmrzlina, s minimálním úsilím a vstupními surovinami jsem několikrát týdně matka roku. Karamelovej jablečnej koláč. Ten fakt stojí za to dělat, protože to není jen zákusek, ale zhmotnělé vyznání, na jaké Hospodářův jazyk lásky slyší.

Blíží se jeho narozeniny, tak jdu dneska do slanejch karamelek.

Komentáře: 3:

Blogger Padula řekl...

A co recepty? Prosím! Na oboje. ..

24. března 2017 v 18:14  
Blogger Padula řekl...

A co recepty? Prosím! Na oboje. ..

24. března 2017 v 18:15  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Padulo, čtvrt kila cukru zkaramelizovat na pánvi, do toho kousek másla a tak čtvrt až půl kelímku smetany. Necháš provařit a pak naliješ do pekáčku vyloženého pečícím papírem. Vychladíš. Krájíš. Mizí.

27. března 2017 v 16:20  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka