čtvrtek 9. března 2017

Bonus

Jsem členkou dvou uzavřených diskuzních skupin. Té druhé z www.baby-cafe.cz vyznám lásku někdy jindy, teď došlo na fcb skupinu Třetí rodič.

Třetí rodič je eufemismem pro macechu. Netuším, kolik nás tam je, aktivních je pár. Dneska jsem si s diskuze vyzobala hned dvě rozinky.

První byl fantastický výraz pro svatbou vyzískaného potomka - bonusové dítě. Hláška roku. Ode dneška Beráňatům jinak neřeknu.

Rozinka druhá - jak tak mám ráda dramatické příběhy, v dobrém rozmaru píšu holkám, jak nám mamka Hospodářových dětí dala na týden Vendulku, že někam jede. Že se zmínila s den a půl předstihem, no co už. Zajímavější už je, že se po týdnu neozvala a na smsky nereaguje. Dcerka doplnila, že maminka jela do Anglie. Já bych teda jako taky někdy jela do Anglie, ale co, spolkla jsem neplodnou závist a mentálně se chystala na další týden. Padla jen jedna kratičká scéna.

Ovšem druhý týden se pomalu chýlí ke konci a my jsme stále beze zpráv. Já to připisuji vrozené lehkosti povahy, Hospodář si začíná dělat starosti, jestli jí třeba někdo nevzal mobil a pas. Na policii arci hodlá jít až v pondělí, nechce si kazit víkend s dětmi. Samorost.

No a kolegyně z Třetího rodiče mi píše: "Nechci malovat čerta na zeď, ale ta naše jela kdysi taky do Anglie a zůstala tam půl roku."

Tak jsem si otevřela druhou petku s Koutama a směju se.

Komentáře: 1:

Blogger madlin@smyslzivota.cz řekl...

..tak, holčičku sis vždycky přála, ne?

10. března 2017 v 19:29  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka