středa 9. listopadu 2011

Komentátoři a ironici

Tuhle jsem se dozvěděla, že je to velmi častá reakce. Dětská reakce. Setká-li se nedozrálá osobnost s něčím, co ji převyšuje (například já s něčím duchovním), pěkně ironicky to okomentuje. Čím je ona osoba chytřejší a brisknější v používání jazyka, tím líp to vyzní a potřeba skutečné konfrontace s daným jevem vůbec nevyvstane.

Nikoho tak nenapadne, že za tím úžasně inteligentním a vtipným komentářem je strach. Maličkatost. Potřeba být chráněn/a.

Takže pro vás, holky z BC, co donekonečna vysvětlujete různé aspekty přirozených porodů, očkovacích kauz apod. a čelíte u toho pěkně propracovaným znělým hláškám od borců, co nikdy nerodili; chrání se, protože byli zraněni. Třeba zrovna u toho porodu. Nenechte si tím vzít sílu a soucit.

A pro vás, holky a kluci, co jste inteligentní a vnímaví a pro nabroušenou odpověď třpytivou ledem to nemáte daleko; mám to stejně. A budu na tom pracovat, abych se samou ochranou sebe sama a mého vidění světa o něco pěkného a ohromného nepřipravila.

Komentáře: 3:

Anonymous Anonymní řekl...

Ahoj Hani, tady Zdenča ze zpívání u 4medvědů. Musím říct, že tvůj styl psaní a předkládané myšlenky mě moc zaujaly a oslovily. Stávám se pravidelným čtenářem a fanouškem :-) Ad znějící mísy - tady je web chlapíka, který by je měl prodávat: www.chronoorganica.org. Mě přijde už trochu moc mimo a krom toho bydlí daleko, tak se za ním vydávat nebudu. Jinak jsem s hledáním vhodné mísy nepokročila, když něco objevím, dám vědět. Přeju ti, ať se ti daří uplatňovat nalezené poklady. Zdenča

11. listopadu 2011 v 14:29  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Ahoj, Zdeni, ráda tě tu vidím! Děkuju za odkaz, juknu, taky jsem nepokročila, momentálně se ve mě pere touha po autentičnosti ručně tepané a po kráse těch gravírovaných nádher.

Až tě praha zmrzí, doraž za námi, jsi vítána!

Hanka.

11. listopadu 2011 v 21:22  
Anonymous Anonymní řekl...

Ahoj Hani, přidávám další info ohledně znějící mísy. Pan Miroslav Noe se přestěhoval do Prahy, zkusila jsem se s ním spojit a vyšlo z toho, že se jdu zítra podívat, zda bude mít mísu pro mě ;-) Na dotaz, kdy můžu přijít mi říkal, že je doma skoro pořád (pracuje z domova), takže až tě to popadne, můžeš vyrazit. Adresa je Pod Klaudiánkou 23, Podolí, tel. 24 14 34 14 4, nebo 724 24 46 97. Zdenča

PS: Ať se daří!

15. prosince 2011 v 15:52  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka