pátek 15. února 2013

Panebože já to posrala!

Existují dvě věci, které mě bolí až na dřeň. Chyby, s kterými bych jako ateista zřejmě dokázala žít jen skřípajícími zuby, takhle když je nejhůř, tak to svedu na vesmír a  nevyzpytatelné cesty jeho.

Když od nás odešel velkej a malej byl úplně nejmenší, tak jsem ho nosila v šátku po Vidouli a topila se v nenávisti. VON to zničil. To, co vidím teďka, mi tehdy oči nebraly a co jedu ze mě kapalo s mateřským mlékem, fuj, chudák mimino, strašně strašný období. To jsme ale myslím nakonec docela dali.

Když se to jakžtakž zlepšilo a Erýsek začal mít hodně rád toho pána, co mu pouštěl na youtube kosatky, tak se to zase zhoršilo a Erýsek dodnes nechápe, proč se s ním sakra Chlapík nebaví, když to přece měli dobrý. Zřejmě proto pro jistotu začíná mít Hospodáře rád až po tříletém soužití.

Takže když mi jedna občas vrazí kudličku, že jsem Erikovi zkazila začátek života, tak se trefuje do černého. Odpustím si to, odpustím si to, odpustím.


Komentáře: 5:

Anonymous Anonymní řekl...

Odpusťte si to, Hanko. Ať už to bylo jakkoliv (a myslím, že ono je to málokdy "problém" jen na jedné straně), teď už to nezměníte. Prostě se stalo, nevyšlo to a jediné, co člověk může udělat je poučit se.
Navíc Hospodář dle Vašeho líčení vypadá jako pořádný chlap, takže až Erýsek časem překoná obavy ze sblížení s dalším dospělým mužem, bude to v cajku. V životě se ještě potká s mnoha utrpeními a pokud ho vychováte tak, aby se s nimi uměl porvat se ctí, bude z něj taky dobrej chlap!

Veronika

15. února 2013 v 15:14  
Blogger Novire řekl...

Hani, začátek nebyl lehký, ale pořád lepší, než kdyby to měl špatný celý život.
Prostě to tenkrát nešlobeinak a nikdo jiný kromě tedy a malýho tam nebyl, aby si to prožil a mohl soudit.

Taky jsem si musela cosi odpustit...

Ivča

15. února 2013 v 15:28  
Blogger Novire řekl...

Oprava, děti do mě hučí a pak se překlikávám...

... nešlo to jinak a nikdo jiný kromě tebe a malého....

I.

15. února 2013 v 15:30  
Anonymous Anonymní řekl...

Lepší špatný začátek, než špatný konec.

15. února 2013 v 22:52  
Anonymous Anonymní řekl...

cau hanko,
veronika ma skvostnej komentar - nad nej asi neni. je moc hezky, ze cte tvuj blog..
btw - zase nekdy prijedte do lachova..:)
p.

19. února 2013 v 21:07  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka