neděle 26. května 2013

Zviřátka

Ruda začínal svou kariéru jako pejchi. On byl pejchi, máma byla pejchi, Erik taky. Pak se z něj stal mefef. Kupodivu jeho máma byla stále pejchi, bratr s ním držel medvědí basu.

Pak dostal plyšového ježečka. Odmítl se naučit to vyslovit a stal se ježífkem. Ruda je ježífek, máma je pef (asi jsem vyrostla), bratr mefef, ostatní v rodině taky pfi. Psi, medvědi a ježíšek se mají rádi, to nám kladl na srdce včera.

Zítra nastupuje ježíšek na Bulovku, kde bude ukrácen na počtu prstíků. Bude z něj úplně normální pětiprstý chlapeček, tak jsem zvědavá, co to provede s jeho identitou. Pokud se mi tam s mým chabým technickým vybavením nepodaří napíchnout na nějakou síť, tak nás na týden omluvte. A buďte s námi, chytám z toho nerva.

Komentáře: 6:

Anonymous Anonymní řekl...

budeme!
iva

26. května 2013 v 17:50  
Anonymous Anonymní řekl...

Abys nebyla překvapená, co všechno z něj pak poleze za moudra :-))). Chytání nervu rozumím. Já s tím mám problém i u virózy se zvýšenou teplotou. Myslíme na vás, Ždímata

26. května 2013 v 19:49  
Anonymous Anonymní řekl...

Držím palce, bude to dobrý! Původně jsem se chtěla zastavit, ale mimino mi dneska začalo nepěkně chroptit. Jestli z toho nic nebude, tak se ozvu!

Raz.

26. května 2013 v 23:21  
Anonymous Anonymní řekl...

Ruda to zvládne bez ztráty glancu... melefové to tak určitě dělají!

A bude mít maminku týden jen pro sebe :)

V.

27. května 2013 v 7:57  
Anonymous Anonymní řekl...

Hani,palce držím a ať to zvládnete rychle a v pohodě.Držte se.hataika/Veronika/

28. května 2013 v 18:14  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Děkujeme!

1. června 2013 v 12:39  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka