čtvrtek 18. prosince 2014

Víno bylo vynalezeno pro macechy

To si takhle chlapci přišli navečer s tím, že zítra musí mít do školy každý 26 kousků pečiva. Od kdy to víte, chlapci, ptám se zlověstně. Od úterka. Vendy se přidává, že ona vlastně taky.

Když jsem se vyvztekala, zadělala jsem chlapcům těsto na kynutá srdíčka a děvčeti na nepečené kuličky. Vyndala vál. Hospodář se nad nimi chvilku rozčiloval, pak jsem se chvilku rozčilovala já. Pak mě osvítilo a loupla jsem tam na ex dvojku bílého z pošramoceného hrníčku.

Kuchyní zní docela hezky falešné koledy, mám mouku ve vlasech a děti vypadají moc spokojeně.

Komentáře: 4:

Anonymous Anonymní řekl...

Emča měla mít s sebou dneska. Zná svou matku, která má trpělivost na pečení až od velikosti muffinů, a ví, že cukroví mi přivezli až dnes a navíc do kanclu (btw www.simplygood.cz - geniální, výborné, domácí, krásné a s dovozem pod nos). Tak donutila o víkendu babičku, aby upekly. Sama na to myslela, schovávala před snězením celý týden, dala do krabičky a vzala do školy. To ale neznamená, že si nedám dvojku :) budu na tebe u toho myslet, má milá :)

19. prosince 2014 v 11:12  
Blogger Hanka Kl. řekl...

:-)

22. prosince 2014 v 15:18  
Anonymous Anonymní řekl...

A taky pro ženy, které mají jedno pubertální dítě jménem manžel s těžkým průběhem puberty. Letos jsem poprvé přežila vánoce se svým mužem a dětmi pohromadfě již od 23.12. pod jednou střechou a nepadlo snad jediné sprosté slovo. Teda je fakt, že jsem od 23. 12. od poledne konverzovala zhusta s lahví červeného a ještě nějakým domácím likérem a vydržela to až do konce Štědrého dne, na puberťáka moc nemluvila a vůbec nic po něm nechtěla, ale stálo to za to. Vakul

24. prosince 2014 v 22:05  
Blogger Hanka Kl. řekl...

No TVL Vakul. Hledím.

25. prosince 2014 v 10:05  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka