pátek 24. června 2011

Hezký, no

Koupila jsem si nové plavky. Byl to boj, rozhodla jsem se, že nebudu celou dovolenou zatahovat břicho a sháněla tankini. V Mělníku. Ehm. Když už jsem si zoufala, že budu muset do Phy, našla jsem krásné dorůžova ve sportovních potřebách.

Doma se kochám před zrcadlem a prochází Hospodář. Hele, lásko, plavky! Hm, hezký, no. Ano, jsem si od začátku vědoma, že fyzicky nejsem jeho typ a ladíme především duševně, ale snad není tak těžký říct něco jako sluší ti to, voe.

Komentáře: 6:

Blogger Alien řekl...

tak u nás, jo?
"Proč mi nikdy ale fakt nikdy neřekneš něco hezkýho? Už snad půl roku jsem od tebe neslyšela žádnou lichotku, klidně lži ale občas to po mě hoď." "Hm, to ale nejde když jsi to te´d tak řekla, to by bylo jako na objednávku". "Jo, teď by to nevyznělo, tak si TEĎ dej do mobilu upomínku, že mi máš polichotit za měsíc, jinak bude fakt už zle"...
Chci tím, milá Faz, říct - kolik že Ti je a s kolika chlapama že jsi chodila víc než půl roku? .. Ale mám supr nápad, jestli hodíš na blog fotku, určitě pochválíme my :)

24. června 2011 v 19:16  
Anonymous ET řekl...

- To je ta nová sukně?
- Jo! Krásná, viď? Jsem z ní celá radostná. Neni ale moc upnutá?
- ... (kouká, naklání hlavu, kouká!!) ... noo, já nevim... asi ne, myslim že je dobrá

Copak nechápou, že chcem slyšet že je skvělá i bez detailního prohlížení a přemýšlení, jestli jsme v ní už narvaný nebo ještě dobrý??

24. června 2011 v 22:42  
Blogger KH řekl...

Můj muž mi lichotí často a mnohoslovně. Tímtéž tónem, jakým dceři slibuje, majíce večer squash, jednání, práci..., že určitě přijde včas na pohádku večerní. Takže já mu to zase envěřím. Si nevybereš :)
Foto bude,Hanička má ode mě slíbené akty na louce s kosou :) V létě ideální období... Takže buď až někdy udáme obě všechny děti, nebo někdy přijedu s dětma, na které sežene hlídání, které ten počet zvládne...

26. června 2011 v 14:08  
Blogger Cífka řekl...

Agáto, hlásím se, že zvládnu :-)

26. června 2011 v 22:30  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Á, to zní dobře, domlouvejme se tedy na termínu. Co po desátém červenci?

27. června 2011 v 10:50  
Anonymous Anonymní řekl...

"od začátku jsem si vědoma, že fyzicky nejsem jeho typ"

Můj táta (modrooký blonďák) byl vždycky na ty světlovlasé typy. Moje máma vypadá dost jižansky a jí se zase líbí muži italského vzhledu. Těch 30 let společného života ovšem nějaké vzhledové preference dost otupilo.

Veronika

27. června 2011 v 14:07  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka