středa 28. září 2011

Rodinná oslava v kostce

Dozvěděla jsem se, že bych měla studovat fyzioterapii, abych se teda jednou uživila. A hlavně se vykašlat na to hloupé hrabání v hlíně! Kontrovala jsem čímsi ve smyslu, že od toho má žena chlapa, aby nemusela v šest večer fofrem vyzvedávat děti z keramiky, dořvat je za úkoly a po večeři je rychle hnát na lože. Nedočkala jsem se valného pochopení.

Nejdřív jsem byla strašně rozčilená. Ale večer se mi to nějak rozleželo a teď tady řvu smíchy nad tím, kolik musí mít někteří času, když se můžou zaobírat takovýma kravinama.

Komentáře: 6:

Anonymous Anonymní řekl...

Ty chytré hlavy ať si řídí svůj život, ne? :) Nemají co na práci, že musí kafrat do spokojenosti a štěstí ostatních? ;)

Hlíně zdar!

Veronika

29. září 2011 v 9:52  
Anonymous Anonymní řekl...

:-) K tomu hrabání v hlíně - zjistila jsem, že mě R. údajně děsně péruje, že jsem furt na těch záhonech a jestli svojí bývalku taky takhle péroval. To, že jsou tu ty záhony až od doby, co jsem tu i já (tudíž z mojí iniciativy) to jaksi nikdo nevidí a říkat to můžu horem dolem. V očích švagrové jsem pérovaná chudinka.
Raz.

29. září 2011 v 10:40  
Anonymous Anonymní řekl...

Ber to tak ze mas jedinecnou sanci neopakovat stejne "chyby" na vlastnich, resp. vyzenenych detech :-)

Zuzka

29. září 2011 v 12:23  
Anonymous Anonymní řekl...

Tenhle článek mi přišel do rány. Stěhujeme se k lesu. Maminka: "To neděláš dobře, máš vysokou školu." Tak jsem jí řekla, že mám děti, o které se chci postarat, a že díky té vysoké škole budu moct pracovat i u lesa. Je úleva číst, že i další lidi překonávají nepochopení blízkých. H

29. září 2011 v 20:00  
Anonymous Anonymní řekl...

vždycky mám chuť rodičům a spol. v obdobné situaci říct, že právě to, že jsme tak inteligentní, nadaní, schopní a nadějní (jak nám na jednu stranu podsouvají), mělo za následek, že jsme se vědomě rozhodli trávit svůj čas a život se svými nejbližšími (tj. vlastně nezybtně i péčí o ty, které milujeme)a kolikrát navíc i s rukama v hlíně. pevně věřím, že je to správná volba. z pod dračího kamene zdraví dobrovolně odzaměstnaná a vlastně i nezaměstnatelná ;) VŠ hospodyně s rukama od hlíny :)

30. září 2011 v 7:38  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Oh yeah!!!

30. září 2011 v 8:14  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka