čtvrtek 28. března 2013

Má jarní lýtka

Sklátilo mě nastuzení a emocionální bouře. Krize vdanosti. Ležím, smrkám do plen, hřeji a představuji si. Mám čas na svět internetu a spánek. Díky blogu Ylvy jsem objevila ruzovapanda.blogspot.cz a ten článek o ženském matrixu bych podepsala. Cítím spřízněnou duši. Mám samozřejmě ve svém věku a při daném množství dětí nespornou výhodu v pochopení několika nepřenosných pravd (například té, že když člověk spí s někým, kdo si ho nevezme, i tak může otěhotnět, na tu jsem obzvlášť hrdá). Kdybych na tom blogu objevila, jak se píší komentáře, z fleku bych ji pozvala na čaj a něco vegetariánského.

Můj dobrý muž má příležitost vzpomenout si, jaké to je, když v domácnosti nefunguje žena. Můj (nechme to pro dnešek bez přívlastku) táta má možnost projevit svou otcovskou lásku a přijede mi zítra hlídat pět dětí, díky, tati. Skvělé paní učitelky ze školky si přebíraly a předávaly Erika a Rudu na ulici, abych nepopšíkala půl ranních Počapel. A dohromady pět kamarádek mi trpělivě odpovídá na smsky a pokud kroutí hlavami, pak jen decentně.

Třešnička na dortu - když mi došlo dřevo, vyšla jsem před dům pro nové a tam (nechce se mi tomu věřit, protože kdyby to tam zítra nebylo, vážně se už rozpláču a rozkopu popelnici) to vypadalo na ostýchavý návrat jara.

Komentáře: 3:

Blogger petka řekl...

Koukala jsem se na RŮŽOVOU PANDU a s komentáři se to má takto: stačí kliknout na žlutočerný titulek příslušného příspěvku a rozbalí se komentáře pod textem včetně možnosti komentovat.
Ale možná jsi na to už taky přišla... Matrix mě pobavil a VÁŠEŇ taky :-)

29. března 2013 v 0:11  
Anonymous Anonymní řekl...

Dneska pro to dřevo radši nechoď. Soňa

29. března 2013 v 6:48  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Nešla jsem, poslala jsem děti, abych nemusela rozkopat popelnici.

Petko, tvůj projekt BABIČKA 99 jsem objevila taky, je to báječné, určitě se do toho zamiluje moje znejmilejší Cífka. O vášni mi nemluv, naštěstí už se mi zapálená lýtka zase pomalu chladí.

29. března 2013 v 8:40  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka