středa 3. dubna 2013

KVÁSKOVÁNÍ a Guerilla knitting party!

Reakce na naťuknutí ohledně kurzu kváskového chleba, pečiva, lívanců a kysela byly pozitivní, proto v sobotu 27.4. vypisuji KURZ KVÁSKOVÁNÍ. Měli byste se naučit zadělat a upéct chleba, mazanec, lívance a uvařit pravé kyselo jak pro Trautenberka. Pokud vás to uchvátí, není problém si trochu oblíbeného kvásku od Bobka odvézt domů. Kvásek je arci dárek, zpoplatněna bude dílna (kuchyně čísla popisného 58 v Křivenicích), energie, zkušenosti a suroviny za přátelskou cenu čtyři sta korun.

Ve chvílích, kdy budou pracovat mikroorganismy a těsta se popnou do výše bez našeho přičinění, se my pustíme do GUERILLA KNITTINGU. Kdo neví, co to je, podívá se sem - v podstatě jde o svévolné zkrášlení nějakého veřejného místa pomocí ručních prací, v našem případě starého akátu u cyklostezky na trase Mělník-Štětí.

Budete potřebovat háček a klubko vlny, oboje raději větší ráže, aby to šlo od ruky. Uháčkujeme kolečka, kvítka, lístečky, proužky... a pak to sešijeme a obalíme tím toho majestátního staříka. Kdo se aktivně zúčastní, získá 20% slevy na kurzovném, takže to zvažte, arbeit macht schoen und billig. Dlouhý sloupek naučím každého, na to jsem talent. Můžete si naháčkovat do zásoby už z domova, jestli je to váš šálek čaje.

Těším se na Vás, přihlašujte se hojně na email ekozahradapodvezi@seznam.cz. Kdo se nemůžete přidat tentokrát a rádi byste věděli, co se chystá příště, napište mi tamtéž, příště vás obešlu.

Komentáře: 3:

Anonymous Anonymní řekl...

prihlasena! :-)
aiwa

4. dubna 2013 v 7:52  
Anonymous Anonymní řekl...

Právě jsem odeslala mail. Můžu vzít jedno mimino? Dva starší nechám tatínkovi nebo rozdám příbuzným. Soňa

4. dubna 2013 v 8:34  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Vem mimino, dáme mu na hraní nějaké zvířátko, v rámci ekologické imunizace.

4. dubna 2013 v 10:17  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka