čtvrtek 4. dubna 2013

Klubíčka

Po babičkách, tetičkách, a tak podobně. Tak ty nemám. Vzhledem k chystanému projektu guerilla knitting party vás zvesela vyzývám, abyste byli tak laskavi a překážející materiál mi poslali. Díky!

Já teda mám babičku i s klubíčky, ale je ještě pěkně živá a ačkoli už netvoří, nemůžu ji o klubíčka obrat, nějak mám pocit, že bych ji tím ukrátila na životě.

Taky jsem měla dědečka, ale po něm mi zbylo jen dědictví o mnoha metrech čtverečních křížkově vyšívaných ubrusů. Celoplošní proplétající se draci na jemné kanavě, dvaceticentimetrové bordury, práce hodné mistra. Děda vystavoval s českým svazem žen a býval z nejúspěšnějších. Pak byl u chovatelů, u myslivců, ve výboru, žertem se pravívalo, že kdyby ve Hředlích založili klub teploušů, tak by to nevydržel a šel by tam dělat aspoň místopředsedu, když už na předsedu neměl tu správnou orientaci. Mám po kom být (teda jako heterosexuální, tvořivá a lidumilovná).


Komentáře: 1:

Blogger Silly Little Sheep řekl...

Mám haldu starých klubíček a ráda se zbavím. Všechny možné barvy, můžu někam nebo po někom poslat?? Klidně mi napiš na veronika.szalontayova@gmail.com

4. dubna 2013 v 19:53  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka